Stikk Ut Ski! No er det igjen klart for "Stikk Ut Ski"! Søndag 15. desember er opningsdag for denne sesongen

Postet av Hovdebygda IL den 13. Des 2019

Stikk Ut Ski!

No er det igjen klart for "Stikk Ut Ski"! Søndag 15 desember er opningsdag for denne sesongen, og som dei siste åra - varer Stikk Ut Ski - sesongen til 2. påskedag. Det er no over 100 postar rundt om i fylket, og alle med oppkjørte skispor. Følg med på Stikkut.no og Løyper.net for oppdatert informasjon om postane er klare og om/ når det vert  kjørt opp spor til de enkelte turmåla.

Dette er et veldig positivt samarbeidsprosjekt M&R skikrets er med i sammen med Sunnmøre Friluftsråd og Nordmøre/ Romsdal Friluftsråd.

 

Over 20 kommuner og over 40 skiklubber i hele fylket, samt enkelte Skisentre/ Løypelag, er med på dette samarbeidet! Her håper vi mange skiløpere vil finne både kjente og nye turmål. Og forhåpentligvis blir det enda flere glade skiløpere rundt om i skikretsen :)

 

Til alle turmålene kjøres det opp spor med løypemaskiner eller snøscootere med GPS fra Løyper.net. Så klikk dere inn på Løyper.net eller Stikkut.no - og finn all informasjon om turene: Hvor turene er, hvor det kan parkeres, når det er kjørt opp skispor mm. Det er lagt opp til både korte barne og familievennlige turer, og lengre turer.

 

Ved turmålene er det postkasser med turbok og kodekort. Registrer koden på Morotur-App - eller på Stikkut.no. Da får du en fin oversikt og statistikk over dine turer!

 

Det vil også denne vinteren bli laget en "Stikk Ut Ski-premie" som kan bestilles/ kjøpes når en har gjennomført/ registrert 5 skiturer. Mere informasjon om årets premie kommer senere.

 

Skikretsen håper også skiklubbene kan bruke dette flotte tur-tilbudet til gode rekrutteringsaktiviteter i klubbene.

 

Møre og Romsdal skikrets ønsker dere "God skitur" og håper dere finner mange fine turmål!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.