Haustmøte/fagdag for langrenn på Vestnes, onsdag 8. november

Postet av Hovdebygda IL den 3. Nov 2017

Programmet under Haustmøtet/ Fagdagen-Langrenn på Vestnes onsdag 08 nov. er no klart. "Sportsmesse" hos Sport 1 Tomra, besøk av Marianne Myklebust og Pål Rise fra NSF-Langrenn, og Haustmøte-saker i langrenn. For utøvarar er det både ei treningsøkt - og ein prat med Mari Støen Gussiås!

PROGRAM

Frå Møre og Romsdal skikrets si heimesida:

"Håper flest mulig har anledning til å ta turen til Vestnes på onsdag. Her er det spennende saker for både klubber/ foreldre og utøvere. Klikk på programmet for mere informasjon.

 

Vi får besøk av Marianne Myklebust og Pål Rise denne kvelden (Pål er nyansatt etter at Per Nymoen pensjonerte seg i sommer). Marianne presenterer nye tanker og ideer fra NSF - innen hvordan vi kan utvikle skirennene våre. "Alternative arrangementer" er i tråd med SUM-modellen som Ski-Norge nå setter "ut i livet".

 

Pål vil ta for seg - og informere om den nye "Utviklingstrappa i langrenn" som lanseres i disse dager. Utviklingstrappa er en guide til unge, lovende skiløpere som ønsker å ta ut sitt idrettslige potensial. Her beskrives en hensiktsmessig, langsiktig utvikling fra barn til toppidrettsnivå.  Boka er også en brukervennlig veileder for trenere og foreldre i arbeidet med langrennsløpere på ulike nivåer. Den inneholder blant annet eksempler på gode treningsøkter, maler for treningsplaner og er bygd på Skiforbundets Utviklingsmodell (SUM).

 

Vi i M&R er først ute med å få besøk av NSF - som nå drar ut på en "Norgesturnè" med SUM-budskapet."


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.