Sparebank1 rulleski-cup. Hovdebygda IL langrenn arrangerer i rulleskiløypa på Ullsheim. HIL ønskjer langrennsløparar velkomen

Postet av Hovdebygda IL den 18. Aug 2017

arkivbilde frå Sparebank1-rulleskicup 2016.

Innbyding

Då er det snart tid for årets første renn i Hovdebygda IL langrenn sin rulleskicup. I år blir alle renn arrangert i rulleskiløypa på Ullsheim. Rulleskicupen består i år som i fjor av 3 renn. Om det ikkje passar med alle datoane går det heilt fint å delta i kun eitt eller to av renna. Renna vil som tidlegare ha ein uhøgtidleg profil (ei god  treningsøkt /treningsrenn), vi krever ingen startkontingent og renna er opne for alle frå 7 år og eldre. Dei yngste går ei ganske flat runde på ca 500m, dei som er eldre går ca same distanse som dei skal gå på skirenna komande vinter. 

Datoar for årets renn blir: 
- Renn 1: søndag 3.september
- Renn 2: søndag 24.september
- Renn 3: søndag 22.oktober

Renn 1 blir arrangert i Duathlon for 13 år og eldre. 7-12 år går fristil. Dersom nokre av dei eldre kun vil gå fristil går det fint :) 
Renn 2: Fristil, distanserenn, enkeltstart
Renn 3: Fristil, distanserenn, enkeltstart

Renn 1 blir arrangert i samband med Storfjord langrenn si samling på Ullsheim. (Storfjord langrenn er eit treningssamarbeid for 13-16 åringar for klubbane i Møre og Romsdal sør for Molde). Dette rennet vil difor ha start for dei eldste (13 år/ f.2005 og eldre) ca kl 09.30 for at det skal passe inn i samlingsplanen deira. 12 og og yngre vil starte etter at dei eldste er ferdige. Meir detaljert innbyding med starttidspunkt og distansar vil bli sendt ut seinare.


Påmelding til renn 1: innan torsdag 31.8 kl 23.59 til dagjarlea@yahoo.no

Vel møtt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.