"10-timers skirenn" - M&R skikrets inviterer førstkomande laurdag (13.02.)

Postet av Guttorm Øye den 10. Feb 2021

M&R skikrets inviterer førstkommende lørdag (13.02.) til et "10-timers skirenn" hvor vi ønsker at flest mulig av våre skiklubber, utøvere og familier tar en skitur (eller flere), og registrerer hvor langt de går - i løpet av lørdagen! Alle som deltar/ registrerer seg, er med i trekning av Gavekort og Gavepremier! Også den skiklubben, familiene og enkeltutøvere som registrerer flest kilometer premieres.

Lørdag mellom kl. 0800 - 1800 gjelder det å legge inn en skitur (eller to?), og registrere turen/ distansen i linken under. Linken legges også ut på vår Facebook-side.

Dette er ikke et tradisjonelt skirenn med startnummer og resultatlister. Her gjelder det bare å være mye på ski:) Og man trenger selvfølgelig ikke å være på ski i 10 timer. Her går du på ski så lenge du har lyst!

 Hvilken klubb samler flest ski-kilometer? Hvilke enkeltutøvere registrerer flest kilometer? Hvilke familier er mest aktive?

 Alle som deltar velger selv hvor - og i hvilke løyper dere velger å gå på ski. Opplegget baserer seg på "Fair Play", slik at den enkelte deltager summerer sin aktivitet (antall kilometer) og registrerer den etter endt ski-dag - innen lørdag 13.02. Registreringen stenger kl. 2000

 Her er opplegget for "10-timers skirennet":

 • Start når du vil, og gå så langt og lenge du selv ønsker i løpet av disse 10 timene. Om du går i oppkjørte spor, i fjellet, leker i et skileikanlegg, går en kort tur i rolig tempo, eller 15 km fordelt på tre økter spiller ingen rolle, alt kan registreres! :)
 • Alle kan delta. Ingen øvre/ nedre aldersgrene.
 • Tell og summer dine km og meld inn disse via link lenger ned på denne siden, eller på Facebook-siden til "Møre og Romsdal skikrets".
 • Aktivitet og kilometerberegning må man selv utføre. Er du usikker på hvor lang turen din er, kan du kanskje få en indikator på www.løyper.net
  – 1 time skileik/hopping/aking kan omregnes til 4 km (JFR DISTANSEKORTREGLENE)
  – Løypene velges fritt i løypenettet i hele skikretsen.
 • Det er helt gratis å delta! 
 • Hold avstand. Koronareglene skal overholdes. 
 • Alle som registrerer seg innenfor fristen deltar i trekningen av flotte uttrekkspremier - og Gavekort. Vi premierer også den familien, enkeltpersoner og Skiklubben som har gått lengst.
  – 
  For å registrere som familie må dette skrives i eget felt i registreringen. Som familie regnes foreldre/ foresatte + barn.
 • Beste skiklubb beregnes etter antall kilometer fordelt på antall deltagere fra klubben.

LINK FOR DELTAGELSE - OG REGISTRERING AV KILOMETER


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.