NB! AVLYST PÅ GRUNN AV SNØ!!! Og snø vart det. Bildet viser Ørsta skisenter. Og enno meir snø på Ullsheim. Søndag 18. oktober - Rulleskirenn Fristil - Ullsheim langrennsareana - arr.: Hovdebygda IL la

Postet av Guttorm Øye den 9. Sep 2020


❗Info om Sport 1 Tomra 

AVLYST! Vermeldingane for Ullsheim viser framleis store snømengder i kveld/natt og i morgon føremiddag. Vi må difor avlyse Sport 1 Tomra rulleskicuprennet i morgon. Med nesten 70 påmeldte totalt tykkjer vi dette er veldig kjedelig, men i samråd med TD har vi funne ut  ikkje anna val med dei meldingane som er og mange som har lang reiseveg. (På den positive sida lova det i det minste godt for skisesongen som kjem at snøen er her allerede midt i oktober😊)

Lenkje til meir informasjon og påmelding: Informasjon og påmelding

Rennet blir 4. renn i Sport 1 Tomra Rulleskicup. Rulleskicup frå 11 år og oppover. Sonerenn frå 7-10 år. Fristil med individuell start, 30 sekund startintervall. Manuell tidtaking. Påmelding innan 16.10 kl 23.59. NB! Sjå over løypekarta før du kjem. Dei ulike løypene med fargekoder ligg vedlagt. Løypelengder for dei ulike klassene står i innbydinga. Seniorski med 2-ar hjul frå 13 år. Rennet vert arrangert i rulleskianlegget på Ullsheim i Markane i Stryn.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.