Neste: Samling for kretslaget 6. til 9. des - Samling for 5 frå HIL på Bjorli 13. til 16. des. og SparebankenMøre-cup i fristil på Bjorli søndag 16. des

Postet av Hovdebygda IL den 29. Nov 2018


Trening: mandag-tysdag-onsdag-torsdag. 4 treningsgrupper. Du finn meir om dette under nedtrekksmenyen - Felles treningar.  Ver obs på at is og snø kan føre til raske endringar. Så best å følgje med på Facebook - Hovdebygda IL langrenn medlemsgruppe.

Adrian Flote, HIL, er med på juniorkretslaget Møre og Romsdal skikrets

Nathalie Vatne Aa, Håvard Sætre, Emilie Flote, Jørgen Gretland og Lucas Loe Selbervik er med på samlingssamarbeidet Storfjordlangrenn. Runar Gretland er leiar i styret for Storfjordlangrenn.



Håvard, Nathalie, Emilie, Jørgen og Lucas på skisamling på Dombås i lag med Storfjordlangrenn

Postet av Hovdebygda IL den 16. Nov 2018

Det er meldt om: ca 1 pluss grad og nydelege forhold.  Bli ei kjekk helg



Terminlista for 2018/2019

Postet av Hovdebygda IL den 10. Nov 2018

Terminliste


Haustmøtet i skikrinsen vart halde på Vestnes tysdag denne veka. Hovudsak var fastsetting av terminlista. Viktige datoar å merke av i kalenderen er helga 23-24.3 då vi skal arrangere krinsrenn på Bondalseidet. Som i fjor blir dette eit klassiskrenn i SBM-cupen. Sesongåpning blir på Bjorli 16.12,  19-20. januar blir det truleg klubbtur /overnattingstur til Vistdal og Osmarka og 24.2 arrangerer Volda KM sprintstafett. 


Ellers var det litt diskusjon omkring fluorforbod.  Nytt i år er at det er fluorforbod for 16 år og yngre på alle renn i heile landet.  Det vil også bli gjennomført kontrollar for å sikre at dette blir respektert av alle.


Medan dei vaksne var på møte fekk barna/ungdommane ei god økt med Team Skinstad: 


https://www.facebook.com/115581718516243/posts/2285419974865729/




Prøving av klubbklede - frist for bestilling er søndag 11. nov. til Bjørnar Øye

Postet av Hovdebygda IL den 4. Nov 2018

Minner om at det er muleg å prøve klubbklede på skikvelden i morgon, dette vert gjort heilt til slutt. Vedlagt ligg eit bilde av årets kolleksjon (er den same som i fjor). Prisliste er også vedlagt. 

 NB!
 Prisane er kraftig rabattert som følge av sponsoravtalar med tre bedrifter. Dette har vi gjort for å halde nede kostnaden ved å halde på med langrenn. Desse prisane er difor berre tilgjengelege for born som går på trening eller s...kal begynne, og foreldre/føresette. 

 Alle kan sjølvsagt kjøpe våre klede, og dei som ikkje har tilknytning til skigruppa får litt andre prisar. Kontakt meg for pris. bjornar.oye@gmail.com

 Velkomen til skikveld alle saman:)